Descopera universul somnului si al relaxarii cu Joie: 10% Cashback la patuturi, leagane si balansoare

Descopera universul somnului si al relaxarii cu Joie: 10% Cashback la patuturi, leagane si balansoare

Descopera universul somnului si al relaxarii cu Joie: 10% Cashback la patuturi, leagane si balansoare!

Din momentul in care devenim parinti, universul somnului copilului devine o parte esentiala a vietii noastre. O noapte linistita si confortabila pentru cei mici inseamna si un somn odihnitor pentru parinti. In acest context, Joie vine in intampinarea familiilor cu o serie de produse ingenioase, menite sa transforme somnul copiilor intr-o experienta placuta si sigura.


Pentru a celebra dragostea noastra pentru familiile Joie, oferim cashback de 10% pentru toti cei care achizitioneaza un produs Joie din categoria "Camera Copilului", adica patuturi, leagane si balansoare, in perioada 01 noiembrie - 31 decembrie 2023. Este momentul sa faci acea investitie in siguranta si confortul copilului tau si sa profiti de avantajele oferite de Joie.


Patuturile Pliabile Joie: Solutia ideala pentru somn
Gama noastra de patuturi pliabile Joie este conceputa pentru a asigura somnul linistit si confortabil al copilului tau, atat acasa, cat si in timpul calatoriilor. Un exemplu notabil este patutul Kubbie, care mentine copilul aproape pentru a avea acces usor pentru hranire, schimbare sau pur si simplu pentru a avea un somn linistit pe parcursul noptii. Este un patut ingenios, usor de pliat si de transportat, perfect pentru a-l lua cu tine in vacante sau in vizite la prieteni si familie.


Leaganele si Balansoarele Joie: premiate si iubite de parinti
Leaganele si balansoarele Joie au primit distinctia LBP (Loved by Parents) datorita versatilitatii lor si a capacitatii de a calma si relaxa bebelusii. Un exemplu este leaganul Serina 2 in 1, care ofera cele mai variate miscari ingenios combinate - placute, usoare si linistitoare. Acest leagan se transforma rapid intr-un sezlong portabil, extrem de confortabil, astfel incat micutul tau sa poata avea mereu momente de relaxare si liniste, indiferent unde va aflati.


Nu uita de restul avantajelor ce le vei avea ca membru al Clubului Joie!

  • Cadouri personalizate: Accesul la oferte speciale si promotii exclusive pentru membrii Clubului Joie.
  • Acces Prioritar la Lansarile de Produse Noi
  • Evenimente Dedicate: Organizarea de evenimente si intalniri exclusive pentru membrii, alaturi de specialisti in domeniu sau medici pediatri.
  • Asistenta Personalizata si Suport prioritizat: Prioritate in accesarea asistentei si suportului pentru produsele Joie.
  • Un An Extra-Garantie la produse: Oferim un an extra-garantie la produsele Joie, pe langa cele 24 luni standard.


Joie este alaturi de tine in fiecare etapa a calatoriei tale de parinte, punand la dispozitie produse sigure, confortabile si versatile pentru copilul tau. Aminteste-ti sa profiti de ofertele noastre speciale si sa devii membru in Clubul Joie pentru a beneficia de cashback-ul oferit cu dragoste pentru toti parintii Joie.


Alege Joie pentru a transforma fiecare moment intr-o aventura sigura si plina de confort pentru tine si copilul tau.

Înapoi către Blog