i-Spin XL - noul scaun rotativ de la Joie care creste odata cu micutul tau

i-Spin XL - noul scaun rotativ de la Joie care creste odata cu micutul tau

Producatorul Joie a lansat de curand pe piata din Romania singurul scaun auto rotativ din gama sa care se utilizeaza de la nastere pana la 150 cm, adica pana la limita maxima de utilizare a unui scaun auto. i-Spin XL este singurul scaun auto de care va avea nevoie micutul tau - caracteristicile de baza ale scaunului auto rotativ au fost cu grija selectate pentru a oferi siguranta sporita micilor pasageri in fiecare etapa de dezvoltare. Este un scaun auto multifunctional, iar functia de rotire 360° este foarte utila, in special in prima etapa cand bebelusul este foarte micut.

Siguranta desavarsita in orice situatie

Scaunul i-Spin XL este certificat R129, acesta fiind un nou Regulament UE privind siguranta pentru scaunele auto pentru copii si clasifica scaunele in functie de inaltimea copilului (cm).


De ce R129 este mai sigur?

  • Ofera o protectie mai buna asupra capului, gatului si coloanei micutului deoarece scaunele sunt supuse testelor suplimentare la impact frontal (viteza de 50 km/h), impact lateral (viteza de 24 km/h) si impact din spate (viteza de 30 km/h)
  • Foloseste manechine performante de tip Q, de inalta tehnologie, cu senzori extrem de precisi si sensibili, special concepute pentru a simula fragilitatea pe care o are corpul unui nou-nascut. Senzorii sunt localizati in zonele critice: cap, gat, torace, pelvis
  • Impune ca micutii sa fie transportati in mod rear-facing pana la 15 luni - Calatoritul in mod rear facing diminueaza forta impactului, protejand astfel gatul si coloana micutului de 5 ori mai mult decat forward facing

Creat pentru a creste odata cu micutul tau

Adaptabilitatea scaunului auto cu fiecare etapa de crestere a micutilor este data de cele 14 pozitii ale tetierei care se regleaza simultan cu centurile de siguranta proprii ale scaunului. Sistemul propriu de prindere poate fi folosit pana cand copilul atinge inaltimea de 105 centimetri dupa care exista un compartiment special pentru depozitarea lor. Sezutul scaunului se regleaza de la pozitia de somn pana la pozitia de sezut pentru confortul sporit al micutului. Scaunul auto i-Spin XL creste odata cu micutul tau, de la nastere pana la varsta de 12 ani fiind potrivit atat bebelusilor cat si copiiilor mari simplificand fiecare plimbare cu masina.


Un singur scaun, moduri multiple de utilizare

Scaunul are doua pozitii de orientare: cu spatele la sensul de mers sau in directia sensului de mers. Insertul de nou-nascut permite utilizarea scaunului de la nastere iar sistemul de prindere in 5 puncte asigura o pozitie corecta si confortabila. Scaunul permite orientarea Rear Facing pana la 105 centimetri, aproximativ 4 ani. In cazul acestei orientari piciorul de sprijin este instalat perpendicular in podeaua masinii. Dupa aceasta etapa, scaunul auto i-Spin XL se poate orienta Forward Facing, centurile se integreaza in locul de depozitare si piciorul de sprijin se depoziteaza sub scaun.
Înapoi către Blog