Joie Baby - lider mondial al sigurantei auto

Joie Baby - lider mondial al sigurantei auto

JOIE este lider mondial al siguranței auto, având 24 testări ADAC și 3 testări PLUS. Promisiunea Joie este aceea de a crea cele mai sigure scaune auto pentru bebeluși din lume.

De aceea, testăm și retestăm de sute și chiar de mii de ori fiecare componentă a scaunului auto, iar cele 24 de testări ADAC obținute și rezultatele excepționale ne confirmă că ne-am îndeplinit promisiunea.

Angajamentul Joie Baby pentru Siguranță:

De-a lungul timpului, Joie a trecut cu brio 24 de testări ADAC si 3 testari PLUS - toate cu rezultate excepționale. Unul dintre cele mai apreciate scaune auto pentru bebeluși din întreaga Europa este Joie i-Spin 360°, un scaun auto care a stabilit un standard excepțional în intreaga industrie. Acest scaun auto a obținut un rezultat general remarcabil de 1.8 la testele ADAC, un nivel de siguranță neegalat până acum de niciun alt scaun auto rotativ. Suntem mândri că acest scaun a ajuns să transporte în siguranță peste 10.000 bebeluși in România, ceea ce ne confirmă faptul că părinții devin conștienti de siguranța copilașilor în autovehicule.

 

Pentru a-și îndeplini acest angajament, Joie realizează cele mai riguroase teste de siguranță, care depășesc cu mult standardele în vigoare. Pentru fiecare scaun auto în parte se testează instalarea și dezintslarea isofixului și a centurilor de siguranță de 10.000 de ori, se ridică și se coboară tetierele de 5.000 de ori, se ajustează poziția de reclinare de 5.000 de ori, iar mânerul pentru rotire este testat de 13.000 de ori rezultând într-o medie de 35 de rotații ale scaunului pe zi!

Testările independende ADAC și PLUS - garanția siguranței la superlativ

ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), organizație renumită și independentă, efectuează teste riguroase asupra scaunelor auto pentru a evalua performanța și siguranța acestora. Testele ADAC sunt recunoscute pe plan internațional și oferă o perspectivă obiectivă asupra calității scaunelor auto disponibile pe piață. Notele acordate de ADAC sunt un indicator de încredere pentru părinți în căutarea celor mai sigure opțiuni pentru copiii lor, iar Joie este mândrul posesor a nu mai puțin de 24 de rezultate deosebite.

scaune auto joie testate adac

Și deoarece grija pentru siguranța copiilor noștri este permanentă, Joie a obținut și 3 testări în cadrul testului suedez de siguranță PLUS, ce monitorizează presiunea exercitată asupra gâtului în cazul unui impact frontal. Se realizează o simulare la o viteză de 56.5 km/h, cu o distanță scurtă de frânare, pentru a determina un impact puternic asupra scaunului auto. Testul se efectuează în Suedia, țara cu cea mai mica rată a mortalității infantile si evidențiază importanța poziționării cu spatele la sensul de mers pentru o siguranță sporită.

Inovatia nu se oprește niciodată!

Suntem mândri să anunțăm că în urma testelor ADAC din luna mai 2023, brandul Joie a obținut o performanță remarcabilă prin lansarea primului lor sistem modular testat integral de către ADAC - Encore Spinning SystemAcest sistem modular este compus din scoica auto i-Snug 2, landoul auto Calmi R129, scaunul auto i-Harbour și baza i-Base Encore. 

Toate aceste componente au fost supuse unor teste riguroase de siguranță și au obținut rezultate excelente, confirmând angajamentul brandului Joie de a oferi soluții complete și sigure pentru călătoriile în mașină ale familiilor cu copii mici. Acest sistem inovativ oferă părinților posibilitatea de a adapta scaunul auto în funcție de nevoile și etapele de creștere ale copilului lor. În plus, toate componentele sistemului modular sunt compatibile între ele, asigurând o integrare perfectă și o experiență de utilizare simplă și convenabilă.

Cu 8,8 milioane de tone de deșeuri de plastic care ajung în ocean în fiecare an, nu putem rata oportunitatea de a proteja lumea copilașului tău!

Joie Baby este un brand dedicat nu numai siguranței și confortului copiilor, dar și grijii față de mediu și sustenabilității.

Într-o lume a "modei rapide", în care atât de multe bunuri fabricate sunt practic de unică folosință, credem că una dintre cele mai bune modalități de a proteja mediul înconjurător este să creăm produse de înaltă calitate care vor servi familiilor timp îndelungat. Prin utilizarea celor mai bune materiale - de la țesături reciclate până la oțel ultrarezistent și aluminiu de ultimă generație - putem reduce deșeurile și crea un produs care va rezista în timp. Astfel, in 2022 Joie a lansat colectia Cycle, ce include produse din materiale 100% reciclate, realizate din sticle de plastic post-consum.

Compania se angajează să producă produse durabile și ecologice, având în vedere impactul asupra mediului în fiecare etapă a procesului de fabricație. 

Aceste materiale nu doar reduc deșeurile, ci oferă și o nouă viață materialelor preexistente printr-un proces care utilizează mai puțină energie și resurse valoroase. Prin adoptarea unei abordări responsabile față de mediul înconjurător, Joie Baby demonstrează angajamentul său față de un viitor mai verde și mai sustenabil pentru generațiile viitoare.

Înapoi către Blog