Plimbari cu Joie: Beneficiaza de 10% Cashback la orice achizitie de carucioare sport, 2 in 1 si 3 in 1

Plimbari cu Joie: Beneficiaza de 10% Cashback la orice achizitie de carucioare sport, 2 in 1 si 3 in 1

Odata cu sosirea unui nou membru in familia ta, siguranta si confortul devin esentiale. Carucioarele Joie, fie ca sunt modele sport, combinate 2 in 1 sau sisteme complete 3 in 1, sunt concepute pentru a asigura mobilitatea si confortul atat al bebelusului, cat si al parintilor.

In perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024, Clubul Joie iti aduce o oferta speciala: 10% Cashback la achizitionarea oricarui model de carucior sport, carucior combinat cu landou (2 in 1) sau sistem complet cu landou si scoica auto (3 in 1). Este momentul perfect pentru a alege solutia ideala de mobilitate pentru familia ta, asigurandu-te ca fiecare plimbare este sigura, confortabila si plina de bucurie.

 

Alegerea unui carucior Joie: siguranta si confort fara compromisuri

Joie isi propune sa sprijine fiecare familie, protejand si imbogatind vietile copiilor si parintilor. Prin testarea riguroasa a produselor noastre- testăm fiecare componentă peste 3.000 de ori pentru a ne asigura de durabilitatea acestora - de la frane la mecanismele de pliere/depliere, pana la testarea materialelor impotriva a peste 150 de substante toxice - ne asiguram ca fiecare carucior este pregatit pentru provocarile de zi cu zi si este sigur pentru cel mai pretios pasager al tau.

Utilizam materiale de cea mai buna calitate, testate impotriva substantelor toxice, pentru a oferi un mediu sigur si confortabil pentru cel mai pretios pasager al tau. Designul inteligent si materialele usor de curatat completeaza tabloul carucioarelor noastre, gandite pentru a face fiecare plimbare o bucurie.

Avantajele inscrierii in Clubul Joie

Clubul Joie iti deschide portile catre o lume plina de beneficii exclusive, menite sa imbogateasca experienta parentala si sa sprijine fiecare etapa a dezvoltarii copilului tau:

  • Un An Extra-Garantie: Toti membrii Clubului Joie beneficiaza de un an suplimentar de garantie, pe langa cei 24 de luni standard.

  • Cadouri Personalizate si Promotii Exclusive: Acces la oferte speciale si promotii disponibile doar pentru membrii clubului.

  • Acces Prioritar la Lansarile de Produse Noi: Fii printre primii care exploreaza cele mai recente solutii Joie.

  • Evenimente Exclusive: Participa la intalniri si seminarii dedicate, unde poti interactiona cu alti parinti si experti.

  • Asistenta Personalizata si Suport Prioritizat: Oferim suport rapid si eficient, pentru ca tu sa te bucuri de o experienta fara griji.

Pregatit pentru Aventura

Joie intelege importanta fiecarui moment petrecut alaturi de copilul tau si se angajeaza sa transforme fiecare plimbare intr-o amintire pretioasa. Profita de oferta noastra speciala de 10% Cashback si alatura-te Clubului Joie pentru a te bucura de toate avantajele pregatite cu drag pentru tine.

Alege Joie pentru carucioare care aduc zambete pe fetele parintilor si copiilor deopotriva, pregateste-te sa explorezi lumea in cel mai confortabil si sigur mod posibil!

Înapoi către Blog